Täyteainehoidot

Elvyttää, korostaa ja kohottaa ikääntynyttä ihoa


Totuus on, että iän myötä kaikilla iho ohenee, joustavuus (elastisuus) sekä kosteuspitoisuus vähenevät ja ihosta tulee kuivempi. Ikäjuonteita tulee väistämättä ja osaltaan ne kuuluvatkin ikääntymiseen, ja ne kannattaa hyväksyä. On paljon erilaisia juonteiden syntymiseen ja syvyyteen vaikuttavia tekijöitä, kuten ikä, perimä, hormonaaliset seikat, saasteet, auringonsäteilylle altistuminen, tupakointi, rasvakudoksen väheneminen, ravinto- ja elintapatottumukset ym. Täyteainehoidoilla voidaan silottaa ja häivyttää ikäjuonteita sekä muotoilla kasvonpiirteitä.

Juvéderm® on sarja täyteaineita, joiden avulla voidaan korostaa luonnollista kauneutta ja torjua hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä. Juvéderm®-täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta täyteläisyyttä ja häivyttää uurteita ilman kirurgiaa.  Juvederm-tuotteet valmistaa ALLERGAN, maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, joka on tehnyt menestyksellistä työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan.

Juvedermin tuotteet ovat CE-sertifikaatilla merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin turvallisuuden, aseptiikan sekä jokaisen yksittäistuotteensteriiliyden.

Juvederm-tuotteiden valmistuksessa käytetään edistyksellistä VYCROSS-tekniikkaa, ja tuotteilla on hyvä turvallisuusprofiili. Juvederm on koostumukseltaan pehmeää geeliä, joka sisältää puuduteainetta, 0,3 % Lidokaiinia. Puudutteen johdosta injektiohoito on huomattavasti kivuttomampaa ja miellyttävämpää asiakkaalle. Valmistuksessa käytetty erityinen ja edistyksellinen teknologia vähentää myös jälkiturvotuksen muodostumista ja määrää, lisää aineen pysyvyyttä ihossa pidempään sekä esim. huuliin saadaan erinomainen kosteuspitoisuus. Toipumisaika pistoshoidon jälkeen on hyvin lyhyt ja esim. töihin voi palata saman tien. Toisille saattaa tulla mustelmia, punoitusta tai arkuutta pistoskohdan ympärille, mutta nämä häviävät muutamassa päivässä ja viimeistään kahdessa viikossa. 


Usein kysyttyä

Ovatko täyteainehoidot minua varten? 

Täyteainehoidot sopivat kaikille, jotka kokevat ikääntymisen muutokset, kuten juonteet tai uurteet, häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla huulia sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Hoito on yleistynyt merkittävästi kuluneiden vuosien aikana ympäri maailmaa. Tänä päivänä se on nopea, turvallinen sekä minimaalisen toipumisajan vaativa toimenpide. Täyteainehoidot sopivat sekä miehille että naisille, jotka kaipaavat apua ikääntymisen tuomiin muutoksiin. 


Miten täyteaine toimii?
Allerganin täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen ei-eläinperäisistä ainesosista. Täyteainehoito täyteläistää, kosteuttaa sekä silottaa ihoa välittömästi. 


Miten toimenpide tehdään? 

Toimenpiteen aikana ihoon ruiskutetaan hyvin ohuen neulan avulla Juvéderm™-geeliä toivottuun kohtaan. Hoito on nopea toteuttaa, ja yleensä aikaa kuluu alle 30 minuuttia. Usein hoitotulos on nähtävissä heti, ja iho on tasaisempi ja luonnollisen näköinen. Ihoon injektoitavassa syväkosteutushoidossa (Volite) vaikutus alkaa noin 2 viikon kuluttua hoidosta. Saat mukaasi tarkat kotihoito-ohjeet myös kirjallisena.

Onko toimenpide kivulias? 

Täyteaine sisältää 0,3 % lidocain-puudutetta, joka alentaa epämielyyttäviä tuntemuksia merkittävästi. Hoidoissa käytettävä injektioneula on äärimmäisen ohut, ja useinkaan kiputuntemusta ei tule kuin ihon herkimmillä alueilla.

Kuinka kauan tulos säilyy?
Hoidon vaikutus säilyy iholla puolesta vuodesta vuoteen, jopa kahteen. Täyteaine poistuu ihosta aineenvaihdunnan myötä hiljalleen. Se ei siis ole lopullinen eikä se jätä ihoon pysyvästi merkkejä toimenpiteestä. Vaikutuksen kesto riippuu myös jokaisen omasta yksilöllisestä aineenvaihdunnasta.

Mihin minun tulee varautua tullessani hoitoon?
Ensimmäiselle käynnille varataan aina aikaa kysymyksille ja hoidon suunnittelulle. Lisäksi hoidon sopivuus sekä kustannus varmistetaan aina ennen hoitoa. Kuten missä tahansa hoidossa, jossa ihon pinta läpäistään neulalla, voi täyteainehoidostakin seurata mustelma sekä turvotusta. Ne häviävät iholta yksilöllisesti, yleensä muutamassa päivässä. Juvederm kaunistaa kolmella eri tavalla

  • Elvyttävä vaikutus: Juvéderm® tasoittaa juonteita ja poimuja tehden kasvoista raikkaat ja pirteät
  • Kohottava vaikutus: Juvéderm® palauttaa hellävaraisesti poskien ja leuan linjakkuuden
  • Korostava vaikutus: Juvéderm® korostaa hienovaraisesti huulten ja kasvojen ääriviivoja

Faktoja Juvéderm®-täyteaineista

  • Tutkituin täyteaine ja johtava tuotemerkki maailmassa
  • Yli 1300 potilasta on osallistunut kliinisiin tutkimuksiin
  • Yli 16 miljoonaa toimenpidettä
  • Yli 25 vuotta markkinoilla