Jo yli kymmenen vuotta 

yhtä kauneuden juhlaa!


Kynsien geelaus

Upeat ja kestävät Bio Sculpture -geelikynnet


Bio Sculpture tarjoaa hellävaraisen tuotesarjan, jolla voi vahvistaa ja pidentää luonnollista kynttä vahingoittamatta sitä. Geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Bio Sculpture on kliinisesti testattu kynsisarja. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön. Oman kynnen geelivahvistuksella tai pidennyksillä saadaan helposti tehtyä huolitellut, siistit ja kauniit kädet jokaiselle käyttäjälle. Kynsienpureskelijat hyötyvät myös geelauksesta. Kauniit geelikynnet Hoitola Ruususta Kaarinassa – varaa aikasi täältä.


Kauniit ja vahvat geelikynnet

Bio Sculpture -geelin suurin etu on, että se vahvistaa omaa kynttä. Geelihoito helpottaa myös jokapäiväistä elämää: jo pelkkä kirkas geelivahvistus estää kynsien katkeamisen ja lohkeamisen, eri geelivaihtoehdot ja ranskalainen manikyyri säästävät sinua lakkaamiselta.


Bio Sculpture -geeli on UV-valokovetteinen. Geeliä ei huollon yhteydessä viilata pois vaan poistetaan turvallisesti kynttä vahingoittamatta ainutlaatuisella Bio Sculpture-geelinpoistoaineella. Juuri Sinun mielesi mukaan toteutetut koristekynnet tuovat esiin sinun omaa persoonallista tyyliäsi. Keskimääräinen kynsien hoitoväli on 4-5 viikkoa.


Varpaankynsien geelaus

Varpaankynsien geelauksella saat huolitellun kauniit ja huolettomat kynnet kesäksi, lomamatkalle, juhliin tai arjen piristeeksi halutessasi vaikka läpi vuoden. Varpaankynsissä geelauksen uusiminen on ajankohtaista vasta n. 2-4 kk päästä (johtuen varpaankynsien hitaasta kasvusta).


Bio Sculpturen perustaja Elmien Scholtz, on palkittu vuonna 2011 Ernst and Young Wolrd Entrepreuner Award-palkinnolla. Sen innoittamana on tehty esittelyvideo, jonka voit katsella seuraavasta tästä. Bio Sculpture on palkittu vuonna 2011 kahdella palkinnolla. Ammattilaislehti NailPron lukijat valitsivat Bio Sculpturen vuoden parhaaksi värigeeliksi ja Nails-lehden lukijat Bio Sculpturen vitamiiniseerumin vuoden uudeksi suosikkituotteeksi.


Katso myös virkistävät jalkahoidot.

Bio Sculpture