Jo yli kymmenen vuotta 

yhtä kauneuden juhlaa!


Exuviance-kasvohoidot

Lääketieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa huolenpitoa - Sinun ihollesi


Olen erittäin ylpeä ja ihastunut saadessani tarjota asiakkailleni Exuviancen hoitolahoitoja sekä laajan valikoiman Exuviancen kotihoitotuotteita.

 

Exuviance-hoidot yhdessä oikein valittujen kotihoitotuotteiden kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Jo ensimmäinen hoitolahoito antaa näkyviä tuloksia. Tuotteet ovat
rasvattomia (eivät tuki huokosia), riittoisia ja kohtuuhintaisia. Hoitolassani on käytössä
kanta-asiakasohjelma, jolloin joka 8. tuoteosto oikeuttaa -20 % alennukseen.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille.

Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavia tuloksia. Tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman, harmaan ja kuivan näköisen. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Myös tukkeumien poisto helpottuu hedelmähappojen pehmentäessä tehokkaasti myös ihohuokosia.


Tuotteet ja hoidot sopivat:

  • ohuelle, atooppiselle ja herkällä iholle
  • rasvaiselle ja akne-iholle
  • veltolle ja elottomalle iholle
  • ryppyihin
  • maksaläiskiin
  • ohuelle couperosa-iholle vahvistaen sitä
  • rosacea-iholle

Ammattimainen ja räätälöity

Jokainen kasvohoito suunnitellaan ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autan mielelläni valitsemaan juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat Exuviance-kotihoitotuotteet sekä vastaan kaikkiin ihoasi liittyviin kysymyksiin. On suositeltavaa käydä säännöllisesti Exuviance-hoidossa kosmetologisi luona noin 4-6vko välein. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on 1-2 vko. Ihotyypistäsi riippuen voi 2-3 krt/vuodessa olla sinun hoitovälisi. Hoito sekä hoitotiheys on aina asiakkaan iholle yksilöllisesti valittu hoitokokonaisuus.

Oikean ihonhoidon avulla ihostasi tulee entistä kimmoisampi ja puhtaampi, ihosi säilyy kauniina ja ikääntymisen merkit pysyvät poissa pidempään.


Katso lisää hoitovaihtoehdoista Hinnasto-sivulta.


Katso Hoitola Ruusun tarkemmat yhteystiedot ja varaa aikasi kasvohoitoon soittamalla!