Jo yli kymmenen

 vuotta yhtä

kauneuden juhlaa!


Microblading-kulmat

Näyttävät ja helpot kulmat microblading-tekniikalla

Microblading-kulmat ovat kestävät, mutta toisin kuin tatuoinnit, haalistuvat ajan mittaan. Kulmat pigmentoidaan pienten erikoisterien avulla ja väripigmentti kiinnittyy ihoon. Nykyaikaisen tekniikan ja huolellisen otteen avulla kulmienmuotoilusta saadaan yksilöllinen, juuri sinun värimaailmaan ja piirteisiisi sopia.


Mitä on Microblading?

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmakarvat. Kulmakarvat ovat todella tärkeä osa kasvojen piirteitä ja oikeanlainen kulmakarvamuoto korostaa ja kaunistaa kasvojamme. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvia kulmakarvoja, vahvistetaan omaa kulmakarvamuotoa sekä korjattua omien kulmakarvojen epäsymmetriaa. 


Microblading on kulmamuotoilua karvatekniikalla, joka tehdään käsityönä instrumenttikynällä, jossa on pienessä rivissä olevia steriloituja neuloja. Toimenpiteessä väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Käytän hoitolassani Saksassa valmistettuja, maailman laajuisesti arvostetun PhiBrows Academy:n kehittämiä väripigmenttejä, jotka ovat 100 % positiivisia eivätkä ole haitallisia iholle. Pigmentit ovat hypoallergeenisia, täysin vegaanisia, värejä ei ole testattu eläinkokein. Microblading saattaa sattua hieman, mutta kipu riippuu asiakkaan kivunsietokyvystä. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Puudutusaine vie kuitenkin suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. 


Kauanko lopputulos kestää? 


Microblading ei ole pysyvä pigmentointi. Väri häviää ihosta vähitellen haalistuen, ihon uusiutumisen ja aineenvaihdunnan myötä. Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät iholla 1-2 vuotta. Pigmentin pysyvyys vaihtelee kuitenkin yksilöllisesti, koska siihen vaikuttavat niin sisäiset kuin ulkoisetkin tekijät. Esimerkiksi pintakuiva, kuiva sekä ohut iho pitää värejä paremmin kuin rasvainen iho. Ihon kuorinta, uiminen ja auringonotto ovat väriä kuluttavia tekijöitä. 


Kulmien muodon suunnittelu ja värin valinta 


Uusien kulmien suunnittelu ja värin valinta tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Suosittelen asiakasta tulemaan ensimmäiseen toimenpiteeseen omalla kulmameikillä, näin näen, miten hän itse meikkaa kulmansa. Otan asiakkaan omat toiveet huomioon ja teen mieluummin ensimmäisen hoitokäynnin vähän vaaleammalla värillä. Tarvittaessa värisävyä voidaan tummentaa asiakkaan tullessa toiseen vahvistuskäyntiin. Nuoret suosivat usein näyttävämpää, paksumpaa kulmamuotoilua ja aikuiset naiset enemmänkin hienovaraista, kohottavaa muotoilua. Piirrän uusien kulmien raamit käyttäen apuna erikoistyökaluja, joilla mitataan mahdollisimman symmetriset kulmat kasvojen muodon mukaan. Kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman, aloitan kulmien teon. Käytän asiakasta välillä istualleen ja tarkastelemme peilistä välivaiheita ja työn edistymistä yhdessä. 

Esteet Microbladingille
  • Roaccutan-lääkekuuri (kuurin loppumisesta oltava 6 kk)
  • Raskaus
  • Diabetes (pyydä lupa lääkäriltäsi toimenpiteeseen)
  • Vahva verenpainelääkitys (pyydä lupa lääkäriltäsi toimenpiteeseen)
  • Verenvuototauti
  • Puuduteaineallergia
  • Tulehdus elimistössä
  • Ihottuma kulmien alueella
  • Keloiditaipumus 

  Jos kulmiesi alueella on luomia, ne täytyy kiertää. Niiden päälle ei voi pigmentoida.

  Hoitola Ruusu palvelee taidolla ja tarkkuudella microblading-kulmien tekemisessä. Katso tarkemmat yhteystiedot ja varaa aikasi soittamalla!


  Muista myös lahjakortit!