Ripsien kestotaivutus & ripsipermanentti

Silmäsi tulevat paremmin esille, kauniisti kaartuvat ripset

Ripsien kestotaivutus ja ripsipermanentti helpottavat elämää! Ripsiä ei tarvitse aamuisin taivuttaa eikä välttämättä edes meikata ripsivärillä!
Ripsien kestotaivutus tai ripsipermanentti on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, jos ripsesi ovat suorat ja jäykät. Käsittely sopii loistavasti myös teille, jotka ette voi tai halua käyttää ripsienpidennyksiä. Ripsien taivutuksen sekä ripsipermanentin yhteydessä suosittelen myös ripsien kestovärjäystä näyttävämmän lopputuloksen saamiseksi. Ripsiväriä käyttämällä saat ripsiisi lisätuuheutta.


Mitä eroa on ripsien kestotaivutuksella ja ripsipermanentilla?

Kestotaivutus 


Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan tyvestä alkaen ylöspäin. Silmä tulee kauniisti esiin ja ripset näyttävät pidemmiltä. Taivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, joiden päälle ripset liimataan vesiliukoisella liimalla. Silikonityynyjä on eri kokoisia. Mitä pienempi silikonityyny, sen voimakkaampi taivutus saadaan aikaiseksi. Hoidon alussa keskustelemme yhdessä sinun kanssasi minkälaisen lopputuloksen haluaisit ja mikä silikonimuotin koko on sinun ripsillesi sopivin.


Ripsipermanentti


Ripsipermanentissa ripset taivutetaan kauniin kaareviksi ripsirullan avulla. Ripset näyttävät pidemmiltä ja kaarevat ripset kehystävät hienostuneesti silmää tuoden katsetta näkyville.
Ripset kiinnitetään vesiliukoisen liiman avulla ripsirullan päälle niin, että koko ripsen pituus saa kaarevan linjan. Ripsirullia on erikokoisia eripituisille ripsille.
Hoidon alussa keskustelemme yhdessä sinun kanssasi minkälaisen lopputuloksen haluaisit ja mikä rullakoko on sinun ripsillesi juuri sopivin. Rullakoon valintaan vaikuttaa myös luonnollisesti ripsiesi pituus.

Ripsien kestotaivutus ja ripsipermanentti voidaan uusia n. 8-10 vkon välein, riippuen omien ripsiesi kasvusyklistä.