Kauneushoitola Kaarinassa!

 

Varaa hetki omaa aikaa hemmotteluun

Kasvohoidot

Exuviance- parasta mitä ihosi voi saada!

Olen erittäin ylpeä ja ihastunut saadessani käyttää Exuviace ihonhoitotuotteita hoitolassani. Exuviance on yksi markkinoiden parhaitten dokumentoiduista tuotemerkeistä. Tuotemerkin takana on lääke-ja ihotautialan yritys Neostrata-Exuviance.
Exuviance tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille.

Exuviancenhienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavia tuloksia. Tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman, harmaan ja kuivan näköisen.Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Myös tukkeumien poisto helpottuu hedelmähappojen pehmentäessä tehokkaasti myös ihohuokosia.

Tuotteet ja hoidot sopivat:

 • ohuelle, atooppiselle ja herkellä iholle
 • rasvaiselle ja akne-iholle
 • veltolle ja elottomalle iholle
 • ryppyihin
 • maksaläiskiin
 • ohuelle couperosa-iholle vahvistaen sitä
 • rosacea iholle

Hoidot suunnitellaan juuri sinun ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autan mielelläni valitsemaan juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat kotihoitotuotteet.

On järkevää käydä säännöllisesti Exuviance- hoidoissa kosmetologisi luona. Oikean ihonhoidon avulla ihosta tulee entistä kimmoisampi ja se säilyttää nuorekkaan loistonsa pidempään.

Lue lisää Exuviance- hoidoista

Jalkahoidot

Jalkojenhoito on terveydestä huolehtimista

Ongelmat jaloissa heijastuvat usein koko kehoon. Pienemmätkin känsät, kovettumat, paksut/pitkät kynnet, sisäänkääntynyt kynsi jne hankaloittavat liikkumista ja arkielämää. Aivan turhaan!

Hoidan diabeetikkojen, reumaatikkojen ja muiden erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat sekä opastan oikeaan jalkojen kotihoitoon. Meidän jokaisen jalat kaipaavat ajoittain ammattilaisen antamaa hoitoa.

Perusjalkahoito:

kylvetys, kovettumien/känsien poisto, kynsien ohennus ja leikkaus, tarvittaessa sisään kasvaneen kynnen avaus + hoito, kynsinauhojen siistiminen, kynsien rasvaus tai lakkaus ja lopuksi rasvaushieronta. Kesto 1h - 1h 15min.

Hemmottelu jalkahoito:

Edellämainittu ja lisäksi pidempi rentouttava säärien ja jalkaterien hieronta.

Voit päästä eroon kivuliaista jalkaongelmista jo pienilläkin toimenpiteillä. Kesto 1h 30min.

Osahoidot:

Esim pelkkä känsien poisto tai sisäänkasvaneen kynnen avaus + hoito tai kynsien leikkaus.

Ps. Varpaankynsien geelauksella ihanat ja huolettomat kesäkynnet!

Hoitolastani löytyy kevennystuotteita mm. päkiä tyynyjä, vasaravarpaiden nivelsuojia, vaivaisenluun suojia jne. sekä erikoistuotteita jalkojen kotihoitoon.

Jalkojen säännöllinen perushuolto hoitolassa ja oikea kotihoito keventävät askeleitasi- eikä pahoja ongelmia pääse syntymään. Kesto alk. 15min.

Kynsien geelaus

Upeat Biosculpture-geelikynnet Hoitola Ruususta

Bio Sculpture tarjoaa hellävaraisen tuotesarjan, jolla voi vahvistaa ja pidentää luonnollista kynttä vahingoittamatta sitä. Geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Bio Sculpture on kliinisesti testattu kynsisarja. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön. Oman kynnen geelivahvistuksella tai pidennyksillä saadaan helposti tehtyä huolitellut, siistit ja kauniit kädet jokaiselle käyttäjälle. Kynsienpureskelijat hyötyvät myös valtavasti geelauksesta.

Bio Sculpture geeli on UV-valokovetteinen. Geeliä ei huollon yhteydessäviilata pois vaan poistetaan turvallisesti kynttä vahingoittamatta ainutlaatuisella Bio Sculpture-geelinpoistoaineella.

Bio Sculpture-geelin suurin etu on, että se vahvistaa omaa kynttä. Geelihoito helpottaa myös jokapäiväistä elämää: jo pelkkä kirkas geelivahvistus estää kynsien katkeamisen ja lohkeamisen, eri geelivaihtoehdot ja ranskalainen manikyyri säästävät sinua lakkaamiselta.

Juuri sinun mielesi mukaan toteutetut koristekynnet tuovat esiin sinun omaa persoonallista tyyliäsi.

Keskimääräinen kynsien hoitoväli on 4-5 vko.

Varpaankynsien geelauksella saat huolitellun kauniit ja huolettomat kynnet kesäksi, lomamatkalle, juhliin tai arjen piristeeksi halutessasi vaikka läpi vuoden.

Varpaankynsissä geelauksen uusiminen on ajankohtaista vasta n. 2-4 kk päästä.
( Johtuen varpaankynsien hitaasta kasvusta)

Bio Sculpturen perustaja Elmien Scholtz, on palkittu vuonna 2011 Ernst and Young Wolrd Entrepreuner Award-palkinnolla. Sen innoittamana on tehty esittelyvideo, jonka voit katsella seuraavasta tästä.

Bio Sculpture on palkittu vuonna 2011 kahdella palkinnolla. Ammattilaislehti NailPron lukijat valitsivat Bio Sculpturen vuoden parhaaksi värigeeliksi ja Nails-lehden lukijat Bio Sculpturen vitamiiniseerumin vuoden uudeksi uuosikkituotteeksi.

Lisää tietoa Bio Sculpturesta löydät www.biosculpture.fi

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa ihokarvoja

Sokerointi on ihoystävällinen, perinteikäs, mutta samalla myös hyvin nykyaikainen ja luonnonmukainen ihokarvojenpoisto menetelmä.

 • Sokeri koostuu 100% luonnon ainesosista ja on kemiallisesti neutraali
 • sokerointi on kivuttomampaa, kuin lämminvaha epilointi, johtuen sokerin koostumuksesta ja läyttötekniikasta
 • sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan päin, karvat eivät katkeile jolloin iho pysyy sileämpänä pidempään
 • sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta
 • sokeri on hygieenistä
 • sokeroinnin avulla saadaan heikennettyä karvoitusta tehokkaammin kuin vahauksella

Huomioitavaa:
Ihoa ei saa rasvata eikä kuoria päivää ennen sokerointia.

Meikit ja ripset